sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

lisää agilityä

Eilen meillä oli trenit espoossa Maijan ja gööttien kanssa. Jo kun ajoin hallille niin lunta satoi ja tuuli, mutta kotimatkalla sää oli kyllä hurja.. Turvallisesti kuitenkin selvisimme reissusta ja hallissahan sää ei haitannut.
Lasse treenaa edelleen vain ihan vähän ja tavoitteena treeneissä on rauhalliset lähdöt, hyvät kontaktit ja asenne. Kaikki edellä mainitut asiat oli ihan ok treeneissä,videolta näkyy että mun liikkuminen on ruosteessa, muta ehkä se tästä sekin korjaantuu? Tässä on video:Video

Lopuksi taas harjoittelimme rengasta ja nyt se jopa sujui hyvin! Lasse ponnisti vain kerran vähän kaukaa ja silloin sen häntä osui yläreunaan, muuten se keskittyi tekemiseen kivasti, vaikka otimme mukaan vauhtia, eli putkelta renkaalle ja kun sekin sujui molemmilta puolilta hyvin, niin teimme tehtävän toisinpäin ja hypyltä renkaalle ja siitä putkeen, eikä mitän ongelmia! Eilen en vielä ottanut mukaan suurinta häiriötä, eli minun liikettä, se pitää varmaan kyllä tehdä kohta sekin..

Vi fortsätte igår med agility.Vädret var intressant, snön yrde och vinden tjöt, men hallen är torr och varm, så det gör ingenting, bara resan till Esbo och hem tog  lite längre..
Vi tränar ännu också bara lite, några minuter, men jag tycker att det känns härligt att träna med Lasse. Uppe fins en link till videon. Vårt fokus på träningarna är attityden, starterna och  kontakterna, men jag är nog nöjd, allt det här fungera bra! Jag är ännu lite rostig i mina rörelser...
Till slutet träna vi ännu ringen, för den har varit svår åt Lasse. Men igår hoppa han fint den också, bara en gång träffa hans svans ringen. Tillsvidare har jag inte själv rört på mig utan låtit Lasse hoppa i lugn och ro, men nästa vecka most jag väll våga göra det också. Med Lasse ska man nog gå framåt hela tiden, det är bara så.

1 kommentti: