torstai 28. helmikuuta 2013

pikkasen agilityä

Eilen työpäivä loppui jo 18.30 ja kun tulin kotiin tajusin että ehtisin vielä Veikkolaan maneesille ratatreeneihin. Äkkiä vaatteet vaihtoon,namit ja joku lelu treeniliivin taskuun ja menoks.
Hallille rakennettiin sitten joku MM rata?? Oikein sopivaa meille, 3,5kk tauon jälkeen:) Päätin heti että en tee kuin muutaman minuutin ja ihan kohtuullisesti pysyin päätöksessä, vain 2-3 min meni yliaikaa..
Alku oli heti aika haastava, kakkoshyppy oli heti takaakierto ja eipå se heti mennyt kuten Strömssössä, mutta tokalla kerralla Lasse pääsi jo siitäkin rimasta yli ja kolmosesteen jälkeiseen putkeen Lasse tykitti ihan älyn kovaa! Putki siirtyi varmaan metrin? Sen jälkeen sai juosta jotta ehti kutosesteelle taas tönäisemään koiran takaakiertoon.. sen jälkeen tuli mielenkintoinen välistäveto. Kyllä se oikeasta välistä tuli, hiukan kaarrettakin tuli myös, mutta ei ratavirhettä. Tämän jälkeen oli kohta, jossa muut kai teki takaaleikkauksen ennen ulkokulman kiertoa, mutta kun me ei moisia osata, kovin hyvin ainakaan, niin tein saman kohdan pidemmän kaavan mukaan ja se jopa onnistui! Tämän jälkeen olin myöhässä, päällejuoksu oli myöhässä, koira oli mun edellä ja takaaohjaus ei toiminut.. Pussille tuli kieltoa.. pussin jälkeinen muuri tuli kerran alas samoin joku rima putosi. Kepeille vienti oli haastava jopa kokeneille koirille, joten en edes yrittänyt. Keppejä tehtiin jokunen kerta, onnistumisprosentti oli n.50, tähän olisin kyllä tarvinnut jonkun palkkaamaan Lassea, koska nyt se ennakoi minulta tulevaa palkkaa ja kepit meinaa jäädä kesken. Tämä ei ole mikään uusi ongelma, tiedossa oleva juttu, suunnitelmakin sen korjaamiseksi on tehty, mutta se ei onnistu yksin...
Ja siinäpä olikin meidän treenit.
Kolme positiivista asiaa: 1. Lasse pysyi lähdöissä tosi hyvin! 2. Se ei kertaakaan karannut putkeen, eikä muillekaan esteille luvatta! 3. Lasse ei kuumunut häiritsevästi, sen vauhti on ennallaan ja se leikki tosi hyvin!
Tais tulla vähän enemmän, mutta menköön, olen tyytyväinen Lasseen!

Igår så träna vi agility, första gången det här året! Bara en kort träning. Jag jobba sent igår och det blev lite bråttom, men vi han nog med på träningarna.
Det var någon VM bana som vi skulle träna, jätte lämpligt för oss, som inte har gjort något på 3,5mån. Jag bestämde att träningarna är korta, bara c. 5 min. Och ganska bra höll jag fast med det. Lite var det "svårt" at sluta, men vi klara av det också!
Början var redan ganska svår, men när Lasse kom igång så gick det nog. Hinder nr. 6 krävde att jag skulle springa fort och hindrena 7-10 var sen teknik, efter teknik. Jag valde lite lättare teknik, än dem andra, men när det fanns så lite tid, så är det ingen ide´att träna teknik, utan målet var att ha lite roligt! Och det gjorde vi! Jag är supernöjd med min hund!
Tre positiva saker om träningen:
1. Lasse vänta fint i starten!!
2. Han lyssna superfint, lydig!!
3. Han koka inte "över", han har sin härliga fart kvar och han lekte jättebra!
Det blev flera positiva saker, men det gör inget, jag är sååå nöjd med min hund!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti