perjantai 13. kesäkuuta 2014

Lihashuollossa

Tänään Lassea hemmoteltiin Niinan käsittelyllä. Lasse selvästi tykkää käydä fysioterapiassa ja kyllä minäkin tykkään käydä hierottavana, joten ei kai se mikään ihme ole? Ulkona tsekattiin Lassen liikkeet ja hyvältä näytti, hiukan se on kiireinen, mutta suunta on oikea, eteenpäin kaikilla neljällä tassulla.
Sisällä Niina tsekkasi suoruutta, syviä lihaksia yms ja edelleen hyvin sujui. Taipumisessa liikkeessä Lasselle vaan iski joku hahmotushäiriö kun se keskittyi vain namin tavoitteluun. Hiukan eri tavalla tehtynä se taipui hyvin. Lassen ehkä suurin "ongelma" on että se pystyy tekemään asioita vaikka jalat ristissä eikä se näinollen juuri kiinnitä huomiota siihen missä tai miten sen koivet kulkee? Tämä on ehkä myös selitys aksan rimojen pudottelulle, kun se ajoittain keskittyy hiukan muuhun kuin hyppäämiseen?
Sitten Lasse pöydälle ja maaten. Lasse nautti hieronnasta silmät ummessa. Välillä se jopa venytteli itse ja sitten taas nautittiin. Mitään suurta jumia siitä ei löytynyt, pari pienempää juttua löytyi kun kovasti kaivoi, ja nekin aukesi hyvin. Lopuksi Niina totesi että Lasse on hyvässä kunnossa ja se oli sellainen lausunto että minulle tuli tosi hyvä mieli. Ihanaa että Lasse kestää käyttöä ja toipuu hyvin rasituksesta. On mulla vaan sellainen Turbo-Laser koira! Viikonloppu otetaan rauhallisesti ja ensi viikolla touhutaan taas. Vepetreenitkin alkavat keskiviikkona. Maanantaina on agitrenit, pitkästä aikaa, tiistaina ehkä tokoa ja keskiviikkona vepeä. Torstai on pakollinen lepopäivä ja mulla on viimeinen työpäivä ennen loman alkua! Perjantaina vietetään aksamaista juhannusta Turussa. Sen pidemmälle en ole vielä suunnitellut lomaa. Olisi ollut kiva käydä kisaamassa, mutta heinäkuussa on ykkösten kisoja aika huonosti tarjolla. Paitsi jos ajelee loman kunniaksi Mikkeliin tai Kokkolaan? Raumaa pitää vielä miettiä, mutta muuten me kisataan enemmän elokuussa ja ehkä myös syyskuussa? Olisiko tavoite tälle vuodelle saada eka nousunolla? Ja ensi vuonna sitten jos nousisi kakkosiin ja kolmosiinkin ehkä? Onneksi ensi vuoteen on vielä piitkä aika ;) Nyt keskitytän nauttimaan kesästä ja kohta myös lomasta, vepestä ja rennosta loikoilusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti