sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Uusi vuosi ja sen tavoitteet

Viime vuoden tavoitteiksi olin kirjannut seuraavaa:

Lasse: Pysyä terveenä!!!  Sydänultrassa käynti.
 Aksassa kisoja ja kivoja treenejä. Ei mitään hirmuista vääntämistä vaan enemmän sujuvia flow ratoja. Jos nollia tulee useita niin takaisin kolmosiin, ehkä??
Tokossa voittajaluokka kasaan ja kokeeseen.
Vepeä ehkä? Rallytokoa ehkä??
Nosea kyllä!

Lina: Parantua kunnolla ja pysyä terveenä.
Aksaa jos kinner kestää niin treenaamaan ja kisaamaan keväällä.
Tokossa pitää miettiä asennetta ja tavoitteita ihan tosissaan.
Rallytokoa voisi kisata kunhan opettaa oikean puolen seuruun.
Jälkeä ihan ehdottomasti.

Heli: Pysyä terveenä ja säilyttää ilo tekemisessä. Pohtia ja oppia uutta. Iloita jokaisesta päivästä terveiden hörökorvien kanssa.


No aika hyvin saavutettiin tavoitteet, ollaan kaikki terveitä! Ollaan kisattu Lassen kanssa tokoa ja aksaa. Tokossa ylitettiin tavoitteet ja aksassa nautittiiin vitosen radoilla enimmäkseen. Toisaalta se oli just sopivaa meille, kun ei ole sellaisia arvokisatavoitteita. Vepe ja rally jäi kisaamatta. Vepetreeneissä oli kyllä kivaa. Ja nosea tehtiin muutama kerta ja ilmaisu on taas askeleen pidemmällä.
Lina kisasi vain vähän aksaa ilman nollia, vaikka ne loppuvuodesta jäi enää keinun päähän. Rallytokoa kokeiltiin yhden kisan verran, mutta voittajaluokkaa varten pitäisi jopa treenata. 
Lina ja toko... Alkuvuodesta vielä treenattiin, mutta sitten tuli aika negatiivista palautetta paristakin suuntaa ja se todella söi uskoa meidän tekemiseen ja minun motivaatiota :(  Lina ei siis juurikaan ole tokoillut kesän/syksyn aikana.  
Lina myös kävi pari kertaa vepessä ja olikin ihan reipas ja mm. ui veneelle hienosti (y) Lina kävi myös katsomassa lampaita ja sekin oli kivaa. Ja noseakin tehtiin jonkin verran. Joten monenlaista ollaan kuitenkin tehty, vaikka kisaaminen jäi vähäiseksi.
Linan korvan aristelukin on aiheuttanut huolta ja Linan korvat on vielä kerran tutkittu oikein huolella, jopa CT-kuvat on otettu. Eikä niissä näkynyt kasvainta eikä tulehdusta. Kortisonikuuri teki ihmeitä kuitenkin ja osteopaatti on nyt hoitanut syksyn ajan. Ja siitä tai tästä johtuen mutta Lina sevisi uuden vuoden aatosta oikein hienosti ja rauhallisesti ilman mitään lääkitystä. Joten se oli kuitenkin sellainen saavutus tälle vuodelle ettei ne käymättä jääneet kisat niin harmittaneetkaan. 

2020 vuoden tavoitteet

Lasse:
 Pysyä terveenä ja energisenä ja juhlia komeasti 10v synttäreitä syksyllä! 
Toko: ne tulokset EVL:stä. ja uudet säännöt haltuun.
Aksa: nauttia treeneistä ja kisatakin jonkin verran.
Vepe: jatkaa ihania treenejä
Nose/rally/koiratanssi: tehdään ihan fiiliksen ja jaksamisen mukaan.

Lina:
Pysyä terveenä ja selvitä aina vaan paremmin ympäristön äänistä. Ja sterkata vihdoin Lina.
Toko: Saada kuitenkin voittajaluokka kasaan ja kisata vanhoilla tai uusilla säännöillä?
Aksa: saada keinun kisasuoritus kestäväksi ja saada pari nollaa ja nousta kakkosiin. 
Vepe/rallytoko/nose: Tehdään kun ehditään ja jaksetaan.

Heli: Oppia uutta, keksiä uusia ratkaisuja ja olla oman koiran puolella ja sanoa se ääneen. 

Jonkin sorttista pentukuumetta on ilmassa ja vaikkei siinä todellakaan ole mitään järkeä niin ei ehkä ole ihan poissuljettua joku pieni pentu jossain vaiheessa? 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti